Om oss

Marcus och Atakan studerar Entreprenörskap och Innovation vid Lunds universitet. Där driver de ett projekt för att öka lönsamheten i det svenska jordbruket genom att främja resursdelning mellan lantbrukare. När coronakrisen slog till och gränserna stängdes, ändrade de sitt fokus till att försöka hjälpa lantbrukarna hitta arbetskraft inom Sverige. Då kontaktade de Johan som har lång erfarenhet av att utveckla denna typ av system och han hjälpte dem ta fram en platform för att underlätta matchningen mellan lantbrukare och arbetskraft.

Marcus Petersson
Vi har arbetat med olika projekt inom jordbruksnäringen under våren, med syftet att öka lönsamheten för svenska lantbrukare. Jag växte själv upp på en mindre gård i Östergötland, därav mitt intresse för jordbruket.
Atakan Ari
My name is Atakan Ari and I am from Germany. Through the Master’s program in Entrepreneurship & Innovation at Lund University, I got to meet Marcus and we decided to work together on a project where we wanted to help farms during the corona crisis and make a difference.
Johan Broddfelt
Systemutvecklare FrontIoT ApS jb@frontiot.com
LinkedIn profile
+46 707 25 01 67
johanbroddfelt.se
Matförsörjningen är en av de viktigaste delarna för att ett samhälle ska fungera. Därför var det inget svårt beslut att engagera sig, när Marcus och Atakan frågade om jag kunde hjälpa dem med en digital platform, för att matcha våra bönder med arbetskraft. För att säkra årets skörd.
Följ oss på facebook | kontakt@skordetid.se