Kontakta oss

Innan du skriver till oss, kika gärna igenom FAQ:n nedan för att se om svaret på din fråga finns där. För att komma i kontakt med oss som driver Skördetid, använd adressen kontakt@skordetid.se.

FAQ

Hur fungerar det?

Skördetid kan ses som en digital anslagstavla, där lantbrukaren annonserar ett jobb och du som arbetssökande kan anmäla ditt intresse. Vi för samman lantbrukare i behov av arbetskraft, med människor villiga att hjälpa till.

Hur registrerar jag mig som arbetssökande?

Du registrerar dig som arbetssökande genom att uppge kontaktuppgifter, adress samt en kort beskrivning av dig själv. Beskrivning ska gärna innehålla dina tidigare arbetslivserfarenheter samt övrig information som kan vara relevant för lantbrukaren som erbjuder jobbet att veta. Alla arbetssökande har efter registrering av sin profil tillgång till kartan, där de kan anmäla intresse för att arbeta på en specifik gård. Efter att ha anmält intresse, är det upp till lantbrukaren att höra av sig till dig som arbetssökande och erbjuda jobbet.

Hur registrerar jag mig som lantbrukare?

Du registrerar dig som lantbrukare genom att uppge namn, adress samt en beskrivning av det arbete du önskar hjälp med att utföra. Beskrivningen ska gärna innehålla information kring ersättningen du erbjuder, samt möjlighet till logi etc. Efter registrering, kommer din gård med tillhörande beskrivning vara tillgänglig via en interaktiv karta över Sverige. Alla arbetssökande har efter registrering av sin profil tillgång till kartan, där de kan anmäla intresse för att arbeta på just din gård. Du som lantbrukare har sedan tillgång till en lista över alla intresserade profiler, inklusive nödvändig kontaktinformation, för att kunna inleda ett samarbete. Den arbetssökande har inte tillgång till din kontaktinformation, utöver gårdens address.

Hur hittar jag information om tillgängliga jobb?

Efter att ha registrerat dig som arbetssökande, har du tillgång till en jobblista där alla tillgängliga jobb syns. Genom att klicka på ett tillgänglig jobb, får du mer information om arbetet. Du har också tillgång till dessa via den interaktiva kartan över Sverige.

Är det gratis att använda hemsidan?

Hemsidan är gratis att använda för alla användare.

Vem bestämmer om jag får jobbet?

Efter att du som arbetssökande har anmält ditt intresse för ett specifikt jobb, är det upp till lantbrukaren att kontakta dig och erbjuda jobbet. Vi bakom Skördetid har inget inflytande på rekryteringsprocessen, vi finns endast här för att lantbrukare ska kunna hitta människor som är villiga att arbeta.

Hur mycket tjänar jag?

Det bestäms av avtalet mellan arbetssökande och arbetsgivare. Skördetid tar inget ansvar för kontraktet men rekommenderar starkt att det utformas i enlighet med relevanta lagar och regler.

Är det bindande att anmäla sitt intresse för ett arbete?

Då detta är en seriös tjänst, ber vi dig som arbetssökande att endast anmäla ditt intresse för arbeten du planerar att genomföra.

Är jag försäkrad genom att registrera mig?

Skördetid erbjuder inga försäkringar eller andra garantier, detta bestäms i kontraktet du som arbetssökande utformar tillsammans med din arbetsgivare.

Följ oss på facebook | kontakt@skordetid.se