Integritetspolicy

Om webbplatsen Skördetid och denna integritetspolicy

När du registrerar dig för att använda tjänsten vi på Skördetid erbjuder, genom webbplatsen skordetid.se, samlar vi in vissa personuppgifter och behandlar dem enligt nedanstående integritetspolicy. Om du inte godkänner vår integritetpolicy bör du ej använda våra tjänster. Skördetid är personuppgiftsansvarig och därmed ansvarig för behandlingen av personuppgifterna du lämnar. Vi är väldigt måna om att behandla dina personuppgifter korrekt och följer därför EU:s allmänna dataskyddsförordning 2016/679. Vissa sidor på vår webbplats innehåller länkar till webbplatser från tredje part. Dessa webbplatser har egna integritetspolicyer och vi på Skördetid tar inget ansvar för dessa.

Webbplatsen skordetid.se tar inget ansvar för varken jobbannonser eller utförandet av arbetet som förmedlas via webbplatsen. Skördetid funktion är möjliggöra kontakten mellan lantbrukare (arbetsgivare) och jobbsökande (arbetstagare).

Vilka personuppgifter samlar vi in och varför?

Väljer du att använda vår tjänst, genom att registrera dig på webbplatsen, ingår du ett avtal med Skördetid och vi behandlar därför dina personuppgifter för att kunna leverera tjänsten du önskar. Vi kan komma att be om namn, adress, mailadress samt telefonnummer. Genom att använda tjänsten godkänner du att namn och mailadress kan vara tillgängligt för samtliga registrerade användare på webbplatsen, i enlighet med tjänstens syfte. Det sker ingen överföring av dina personuppgifter till tredje land.

Hur länge sparas personuppgifterna?

Om du har valt att registrera dig hos Skördetid, sparas dina personuppgifter till dess att du väljer att avregistrera dig. Väljer du att avregistrera dig, sparas aldrig dina personuppgifter aldrig längre än 3år. Du kan när som helst ändra dina personuppgifter i dina kontoinställningar på webbplatsen, eller genom att kontakta kundservice enligt nedan. Du har även rätt att begära att personuppgifter om dig rättas om de skulle vara felaktiga, ofullständiga eller missvisande genom att kontakta kundservice. Du kan lämna klagomål till Datainspektionen om du anser att behandlingen av dina personuppgifter inte sker i enlighet med gällande rätt.

Användargenererat innehåll

När du använder funktioner på vår webbplats där användargenererat innehåll kan skapas, exempelvis vid beskrivning av ett jobberbjudande, medverkar du som privatperson direkt med innehåll som du är ansvarig för och som du kan ställas till svars för. För detta innehåll ansvarar inte Skördetid. Genom att registrera dig som användare, accepterar du att använda den enligt alla lagar och regler som omfattar webbplatsen.

Kontakta oss

Om du har frågor kring ovanstående integritetspolicy, vänligen kontakta oss på kontakt@skordetid.se

Följ oss på facebook | kontakt@skordetid.se